Wij zijn Rent a Geek.

Binnen rent a geek is er ruime ervaring in het strategisch begeleiden van bedrijven bij hun weg naar een nieuwe toekomst. Onze klanten zijn dan ook zeer divers; van digitale start-ups tot bedrijven met een lange bestaansduur en bewezen track record. Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze willen net dat stapje extra zetten om beter te worden, voor hun klant & product, maar ook om de concurrentie voor te blijven. Wij helpen daar graag bij.

Ons Nederlandse team bestaat uit ervaren ondernemers, financieel experts, projectmanagers, specialisten en ontwikkelaars. Gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring met projecten in meer dan 100 bedrijven. Onderstaand een beschrijving van ons team.

Oh en waarom onze developers geen achternamen hebben? Schijnbaar is het normaal om deze mannen vervolgens rechtstreeks op LinkedIN te benaderen 🙂

Jurre Schieving

CEO & Cofounder Rent a geek

Rent a geek specialiseert zich in het optimaliseren van bedrijven. Doormiddel van het optimaliseren van bedrijfsprocessen kan uw bedrijf groeien. Wil jij succesvoller zijn met jouw onderneming? Neem dan contact met mij op. Ik help bedrijven en ondernemers om de volgende stap te zetten.

Vanuit mijn 15 jaar ervaring in de ICT sector, adviseer ik klanten graag op het gebied van:
- Sales
- Business Development
- Webdevelopment -> PHP, Angular, ColdFusion, etc,.
- App development / iOS app / Android Apps
- Online Marketing & Online Sales
- Online Innovatie
- Hostingdiensten

Wil je contact met mij opnemen dan kan dat op :

jurre@rentageek.eu of bel mij op : 0627005897

Huidige opdrachtgevers zijn:
- WeDayCare - De ouder app voor kinderdagverblijven & BSO's
- Dutch Assets Group
- Finops
- Posters.nl - www.posters.nl

Hidde

designer

Ik ben Hidde Schieving, een 32-jarige zelfstuderende front-end ontwikkelaar en ontwerper die in Amsterdam woont. Al op 10-jarige leeftijd leerde ik leerde websites bouwen met Geocities en Lycos. Na enige tijd ben ik deze zelf gaan ontwerpen en ontwikkelen, waarbij ik Photoshop en Dreamweaver heb geleerd. Gelukkig maken we geen websites meer met frames!

In de afgelopen 10 jaar heb ik aan een groot aantal web- en printprojecten gewerkt voor een reeks klanten die webdesign (Photoshop, Illustrator, InDesign) en ontwikkeling (HTML, CSS, SASS, JS, jQuery, WordPress, WooCommerce, Bootstrap) bieden. , Responsieve lay-outs), e-mailsjablonen, e-commerceoplossingen, bedrijfsbranding en grafisch ontwerp.

Ivo Beernink

CFO en cofounder

Ervaren ondernemer met ruime ervaring in finance, strategie & innovatie.

Het is mijn passie om bedrijven te helpen groeien, van start up & scale up tot een goed lopende organisatie.

Om deze groei te realiseren maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring in finance & strategie en kan ik direct toegevoegde waarde leveren. Daar waar nodig kan het bedrijf financieel recht gezet worden of kan er met automatisering, software innovatie en procesoptimalisatie worden bijgedragen aan de directe groei en de rentabiliteit van de organisatie op lange termijn.

Mijn persoonlijke uitdaging hierin is hoe complexer of innovatiever hoe beter!

Thijs

Lead web developer

Developer die houdt van het bouwen van technische oplossingen.
Studeert technische informatica en is geïnteresseerd in nieuwe technieken.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met houtbewerking en Internet Of Things, de combinatie van internet met bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, de ijskast of andere onderwerpen. .

Een voorbeeld van wat ik gemaakt heb is een app, die in combinatie met een raspberry pi automatisch cocktails kan maken.

Mark Scheepbouwer

Project manager

Specialist op gebied van HR, IT en Payroll. Ervaren consultant & projectleider.

Onderstaand een aantal voorbeelden van projecten waar ik leiding aan gegeven heb, of aan meegewerkt heb:
- Outsourcingstrajecten payroll / boekhouding naar Nederlandse of Poolse leveranciers;
- Implementaties van ERP software (HR2day, Afas, Raet) bij meer dan 20 bedrijven;
- Optimalisaties (functioneel beheer) van ERP software bij meer dan 50 bedrijven, variërend van kleine opdrachten (1-2 dagen) tot langere opdrachten (6 maanden +);
- IT software ontwikkeling, zoals 99 uren, FinOps, Platform voor Dutch AssetsGroup & Plannr.

Mijn focus bij projecten ligt op het het beschrijven en optimaliseren van interne bedrijfsprocessen. De werkwijze die ik hanteer is om duidelijke vragen te stellen over de bestaande processen en de door de klant gewenste stip aan de horizon. Met behulp van duidelijke procesflows, business cases & user stories ben ik in staat u te helpen met de beste aanpak voor uw project, zodat u als klant het juiste resultaat krijgt en niet voor verrassingen komt te staan. Ik hanteer hierbij agile / lean principes toe die we aanpassen op de door u gewenste aanpak.

Specialisaties branches:
- Advocatuur
- Zorg
- Onderwijs
- Industrie
- Mkb

In mijn vrije tijd ben ik vader van Jill, partner van Sanne en houd ik van sporten, films / series en ga ik graag op reis.

Dirk-Jan

Copywriter

Dankzij jarenlange ervaring ben ik breed inzetbaar voor al uw teksten, zowel online als offline. ‘Wat dan allemaal?’, denkt u natuurlijk. Nou, dan heb ik het bijvoorbeeld over blogs, webteksten, whitepapers, productteksten, magazines en interviews. Kortom, niets is te gek.

Mark

Chief Technical Officer

Chief Technical Officer van Rent a Geek. De rots in de branding voor alle softwarontwikkeling die wij internationaal uitvoeren. Mark kan vrijwel in alle programmeertalen uit de voeten, maar regelt ook de inrichting & de ondesteuning van onze servers. Als CTO is Mark de spil in het web voor een groot deel van onze internationale ontwikkelaars.

Jeroen

Lead web developer

Mijn interesses liggen bij het maken van web applicaties en IOT(internet of things) apparaten. Mijzelf verdiepen in nieuwe technologie vind Ik erg uitdagend.

Richard

Full Stack Developer

Mijn naam is Richard, ik werk als ontwikkelaar aan het platform voor Dutch Assets Group en werk samen met Erwin.

Erwin

Senior Web Developer

Full-Stack web- en hybride mobiele ontwikkelaar met uitgebreide ervaring in het coderen van verschillende webframeworks.

Ik behandel beide uiteinden van de ontwikkeling vanaf de grond af.
Heb al gewerkt met:
• Toepassingen met één of meerdere pagina's
• Progressive Web Apps
• Mobiel-responsieve webapps
• Hybride mobiele apps
• RESTful Web Services
• Web schrapen
• Browserautomatisering
• Sharepoint Web Part Development

Mijn technologiestack:

VOORKANT:
• Vue / Nuxt, React / Next, Angular
• ES6 +, TypeScript, JQuery, TSX
• Material UI, Element UI, Semantic UI, Bootstrap, Vuetify, Materialise
• SASS / SCSS
• Redux, MobX, Vuex, NgRedux

BACKEND:
• Laravel, Firebase, Node / Express
• Python (webscraping, browserautomatisering)

MOBIEL:
• Reageer Native, Ionisch
• Progressive Web Apps

DATABASES:
• NoSQL: MongoDB, Firebase: Realtime Database | Cloud Firestore | Opslag
• SQL: MySQL

Andere relevante bibliotheken die ik heb gebruikt:
Vuex Persisted State, VueFire, Axios, Joi, Sequelize, Hammer, Chart.js, MailChimp, SendGrid, DarkSkyAPI, Disqus, TinyMCE, ReCAPTCHA, LaravelPassport, LaravelExcel, LaravelFileManager, Envoyer, SPAPrerendering, RFIDIntegrander, CLI. js, Fabric.js, Gmail API, BeautifulSoup, Selenium.

Chi

Senior DevOps Engineer

Senior DevOps Engineer. Verantwoordelijk voor o.a. de applicaties Plannr, Magento webshops en inzetbaar voor vrijwel iedere applicatie van Rent a Geek.Ook verantwoordelijk voor changemanagement & communicatie offshore team.

Kuba

Junior Developer

Autodidactische ontwikkelaar

Wil jij ook een Geek voor je laten werken? neem dan contact met ons op.