Wij zijn Rent a Geek

Binnen rent a geek is er ruime ervaring in het strategisch begeleiden van bedrijven bij hun weg naar een nieuwe toekomst. Onze klanten zijn dan ook zeer divers; van digitale start-ups tot bedrijven met een lange bestaansduur en bewezen track record. Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze willen net dat stapje extra zetten om beter te worden, voor hun klant & product, maar ook om de concurrentie voor te blijven. Wij helpen daar graag bij.

Ons Nederlandse team bestaat uit ervaren ondernemers, financieel experts, projectmanagers, specialisten en ontwikkelaars. Gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring met projecten in meer dan 100 bedrijven. Onderstaand een beschrijving van ons team.

Oh en waarom onze developers geen achternamen hebben? Schijnbaar is het normaal om deze mannen vervolgens rechtstreeks op LinkedIN te benaderen 🙂

Jouw nieuwe klanten voeren dagelijks wel tot honderd verschillende zoekopdrachten uit in of Google of in Bing. Deze twee zoekmachine beslaan ongeveer 95% van de zoekmachinemarkt. Op het moment dat jouw webpagina’s niet doorzoekbaar en vindbaar zijn voor deze twee platformen. Is de kans klein dat jouw organisatie naar voren komt in de zoektocht naar informatie van jouw klanten.

Ik ben geïnteresseerd!

In verdere ontwikkeling van mijn bedrijfsvoering met slimme IT oplossingen.

RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF