Online Sales voor jouw organisatie

meer leads en conversie

Meer omzet voor jouw bedrijf?

Online is in de coronacrisis het begin en het eind van jouw onderneming op het vlak van verkoop/sales. Hoe wordt jouw bedrijf online gevonden in de zoekmachines? krijg jij dagelijks leads binnen op de contactformulieren van jouw website?

Rent a Geek kan jouw organisatie helpen in het organiseren en verbeteren van jouw online sales proces. Hieronder kun je lezen hoe wij dit doen.

Zoekmachines

Jouw nieuwe klanten voeren dagelijks wel tot honderd verschillende zoekopdrachten uit in of Google of in Bing. Deze twee zoekmachine beslaan ongeveer 95% van de zoekmachinemarkt. Op het moment dat jouw webpagina’s niet doorzoekbaar en vindbaar zijn voor deze twee platformen. Is de kans klein dat jouw organisatie naar voren komt in de zoektocht naar informatie van jouw klanten.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Omdat het maken van een website tegenwoordig al een beste uitdaging is… Zullen we het nog maar niet hebben over het maken van supergave teksten, animaties, foto’s en video’s. Zoekmachines zoals Google willen hun zoekers het liefst bij de eerste klik antwoord kunnen geven op de vraag die zij stellen. Daarom zal Google zoveel mogelijk meta informatie verwerken, die er op de website beschikbaar is.

Door de zoekmachine te helpen te begrijpen wat jij wilt. Zal de zoekmachine jou belonen. Een mooi voorbeeld zijn bijvoorbeeld afbeeldingen. Vaak worden deze klakkeloos toegevoegd. Maar door aan te geven wat er op deze foto staat en wat er gebeurt op de foto, kan zeer veel invloed hebben op het zoekresultaat. Deze meta data is van levensbelang. 

In het engels heet deze term: Search Engine Optimisation (SEO). Voor het voortbestaan van jouw website, is dit onderdeel van levensbelang.

De website zelf

Veel websites worden ingericht als visitiekaartje. Want het is mooi om onszelf terug te zien op onze websites. Maar zal dit nou een reden zijn voor een klant om te kiezen voor jou als nieuwe leverancier of producent?

Bij Rent a Geek zijn wij gespecialiseerd in het opzetten van websites die ook daadwerkelijk leads genereren. En wil je toch graag zelf op de website? dat kan natuurlijk. 🙂

Google Ads (Adwords zoals het vroeger was)

Sites die al jaren in de lucht staan en ingericht zijn met een SEO structuur is het neerzetten van een nieuwe site geen enkel probleem.

Online uitleg in de vorm van Animatie en video

Het creëren van een video of animatie voor jouw uiting in welke vorm dan ook is een ervaring om van te genieten! Wij zorgen voor gestroomlijnde aanpak en kunnen vorm van animatie voor jou schrijven, het inspreken, nakijken en aanpassen aan jouw wensen.

Teksten

Onze tekstschrijvers onderscheiden zich van de rest en schrijven met de juiste expertise die zorgt voor teksten in foutloos Nederlands.

Het maken van een template voor jouw offertes is niet alleen meer een opzetje in word met wat logo’s erin. Hoe gaaf is het als dit document zichzelf ook nog eens visueel verkoopt!

Wil jij weten wat wij nog meer kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

 
 

Leads genereren met explainer video’s, zoals het voorbeeld hierboven.

DIRK-JAN KAAN

Copywriter

Rent a Geek: Dirk is ons aansturend wonder op het vlak van Copywriting. Naast dat hij zelf meewerkend voorman is, stuurt hij ons flexible team van copywriters aan. Ben jij op zoek naar schrijftalent voor jouw website, Blog, platform, magazine of andere uitdrukking? Neem dan contact op met ons of Link direct met Dirk!

Wij werken onder andere samen met:

  • De financiele sector
  • De oliehandel
  • De motorvoertuigen industrie
  • De Metaalindustrie

HIDDE SCHIEVING

Creatieveling

Rent a Geek: Hidde is onze Go To Guy voor het maken van creatieve uitingen… Ben jij op zoek naar creatief talent om tijdelijk in de huren voor jouw website, Blog, platform, magazine of andere uitdrukking? Neem dan contact op met ons of Link direct met Hidde!

Ik ben geïnteresseerd!

In verdere ontwikkeling van mijn bedrijfsvoering met slimme IT oplossingen.

RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF