Web development

U wilt op de website van uw bedrijf graag meer interactie met uw bezoekers? Dat begrijpen wij heel goed, want dit levert u veel op. Maar hoe zorgt u hier op dit moment voor als u kritisch naar uw website kijkt? Veel bedrijven uit het MKB hebben een website die de bezoekers vooral informeert. Maar echt in contact komen met deze bezoekers, dat lukt maar mondjesmaat.

Tijd om het roer om te gooien en te kiezen voor web development van Rent a Geek.

Wat is web development eigenlijk precies?

We doen even een stap terug in de tijd. Websites deden vroeger voornamelijk dienst als informatiebron. Zo wil je als bedrijf graag je klanten en potentiële klanten, graag laten zien wat je allemaal kunt, hebt en aanbiedt. Natuurlijk is het ook een middel om nieuwe klanten te werven. Nadeel van dit soort websites is dat ze voornamelijk eenrichtingsverkeer genereren. Met andere woorden, als bedrijf zendt u veel, maar u ontvangt relatief weinig van uw bezoekers.

Tijden veranderen en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Dit is zeker het geval wanneer we kijken naar websites en de technologie die hierbij hoort. Websites zoals hierboven beschreven zijn over het algemeen niet heel complex. Sterker nog, voor een website die voornamelijk tot doel heeft om te informeren, zijn er tegenwoordig verschillende standaard formats beschikbaar.

Een moderne en aansprekende website waarmee u actief de interactie met uw bezoekers zoekt, dat is andere koek. Bij dit soort websites is het de bezoeker die gegevens achterlaat. Met deze gegevens gaat het systeem aan het werk en zorgt er vervolgens voor dat de bezoeker ‘iets’ terugkrijgt. Voorbeelden hiervan zijn een online agenda, internetbankieren of webmail. Dit kan natuurlijk veel meer zijn, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Dit vraagt om specialistische kennis en kunde. Het specialisme dat zich hiermee bezig houdt, heet web development.

Rent a Geek maakt ook graag voor uw bedrijf die website waarmee u interactie met uw bezoekers heeft!

Web development is maatwerk

Het is vanzelfsprekend volstrekt logisch dat graag wilt weten wat web development u oplevert. Dit hebben we overzichtelijk voor u op een rij gezet:

  •         Een moderne en aansprekende website
  •         Interactie met uw websitebezoekers
  •         Interessante data die u bijvoorbeeld in kunt zetten voor online marketing activiteiten
  •         Betere concurrentiepositie
  •         Meer bezoekers op uw website
  •         Meer omzet
  •         Hogere conversieratio

Deze opsomming is zeker niet volledig. Rent a Geek vertelt u graag meer over wat web development uw bedrijf verder nog op kan leveren.

Web development: wat levert het u op?

Een optimaal presterende IT afdeling vraagt om professioneel IT management. De IT specialisten van Rent a Geek brengen een ruime ervaring en een grote hoeveelheid kennis mee. Kennis en ervaring die zij opgedaan hebben in verschillende bedrijven en sectoren. Zij willen niets liever dan hun kwaliteiten inzetten voor uw bedrijf. Dit doen zij altijd met respect voor u, uw bedrijf en uw medewerkers. Zij denken graag met u mee, waarbij zij altijd streven naar praktisch haalbare oplossingen. Onze IT professionals zorgen er voor dat ze voortdurend op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen en trends op IT gebied. U wordt dus nooit ingehaald door de actualiteit. Sterker nog, u blijft deze altijd een stap voor.

Is uw interesse gewekt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij laten u graag zien wat Rent a Geek ook voor uw bedrijf kan betekenen!

Web development: waarom kiezen voor Rent a Geek?

Het maken van op maat gemaakte webapplicaties en dit implementeren in een moderne, aansprekende website is precies waar de web developers van Rent a Geek in uitblinken. Ruime ervaring, actuele kennis van zaken en oprechte interesse in uw bedrijf zijn hierbij factoren die het verschil maken. Wij gaan graag met u in gesprek om te luisteren naar uw wensen. Naast luisteren denken wij hierin actief met u mee. Vervolgens brengen wij de mogelijkheden in kaart, waarbij wij ook kritisch kijken naar uw huidige website. Wij presenteren u een plan van aanpak en wanneer u akkoord bent, gaan wij voor u aan het werk. Samen op weg naar een succesvolle, aansprekende website, waarmee u in contact komt en blijft met uw websitebezoekers.

Meer weten over web development van Rent a Geek? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Ik ben geïnteresseerd!

In verdere ontwikkeling van mijn bedrijfsvoering met slimme IT oplossingen.

RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF