Vacaturepakket

Wil jij betaalbaar, lokaal en efficient personeel werven? Dan ben jij hier aan het goede adres. 

Snel jouw openstaande vacatures invullen met lokaal personeel. 

Met ons vacaturepakket bereik jij deze mensen!​

Stuur ons jouw bedrijfsnaam, vacature en email adres en ontvang vrijblijvend een voorstel voor een promotie in Google Ads! 

Vacatures sneller laten invullen middels Online Adverteren

Heb jij een vacature die ingevuld dient te worden en wil je dat deze sneller ingevuld wordt? Maak dan gebruik van de vacaturepakketten van Rent a Geek. Wij zijn al jaren experts op het gebied van Online Sales & Marketing. Wij kunnen je helpen in het realiseren van meer bereik van jouw vacature. Meer bereik resulteert ook daadwerkelijk in meer sollicitaties. Probeer het een keer uit en vraag een offerte op.

Start

Vacature zichtbaar in een straal van 5 tot 10 km
249
 • 1 zoekcampagne
 • 1 displaycampagne
 • €50 budget

Plus

Vacature zichtbaar in een straal van 5 tot 10 km
349
 • 1 landingspagina
 • 1 zoekcampagne
 • 1 displaycampagne
 • €50 budget
incl. website

Op maat

Vacature zichtbaar in een straal van 5 tot 10 km
499
 • 1 vacaturepagina
 • 1 bedrijfspresentatie
 • 1 zoekcampagne
 • 1 displaycampagne
 • €50 budget
meest gekozen

OFFERTE AANVRAGEN​

Geef je gegevens door en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op om je aanvraag door te nemen en een offerte jouw kant op te sturen.

Hoe gaan wij te werk?

Krijg hier bijna alle antwoorden op jouw vragen...
 1. Je meld jezelf aan via het bovenstaande formulier.
 2. Wij maken een prijsvoorstel en overeenkomst op basis van jouw wensen
 3. Jij geeft hier akkoord op.
 4. Wij maken een online campagne en indien van toepassing een landingspagina of een miniwebsite met vacaturepagina en bedrijfspresentatie.
 5. Vervolgens richten wij de Google Ads Display Campagne in specifiek op jouw doelgroep binnen een straal van 5 tot 10 kilometer van jouw gewenste locatie.
 6. Wij richten een zoekwoorden campagne in op basis van de vacature ook in diezelfde straal
 7. Wij koppelen de advertenties aan jouw sollicitatieformulier of wij maken een landingspagina met formulier voor je op een aparte website met eigen URL gebaseerd op jouw campagne. Deze URL blijft 3 maanden actief voor jou. Daarna kun je deze verlengen of afbreken.

Indicatief:  Met een budget van € 50,- kunnen wij in een straal van 5-10km jouw vacature naar verwachting 5000 keer weergeven. Op basis van onze ervaring wordt er 1 x 100 weergaves geklikt op jouw advertentie. Dit resulteert dus in 50 potentiële kijkers. Dit resulteert vaak in 10 sollicitaties. 

Maar net zoals bij de bank. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Iedere campagne heeft zijn eigen resultaten. 

Met de experts van Rent a Geek ben je wel verzekerd van meer dan 100 jaar advertentie expertise.

Makkelijk gezegd: tot jouw budget op is. Hoe snel dit is, ligt aan de regio waar je zoekt, jouw branche en het zoekvolume op de gekozen trefwoorden. Als je na besteding van de €50 budget nog geen goede reacties hebt ontvangen is het mogelijk budget bij te kopen (tot maximaal 250 euro). Wij rekenen geen extra kosten voor het beheer. 

Na 3 maanden vragen wij je of je nog verder wilt gaan met adverteren om je vacature verder in te vullen. 

Indien je voor een Pluspakket of maatwerk pakket kiest dan is de website 3 maanden voor jou actief. Na 3 maanden kun je deze verlengen of afbreken.

Vanaf het plus pakket werken wij met een duidelijke rapportage. Hierin zie je het aantal vertoningen, klikken en de kosten. We geven ook inzicht in het gedrag van de bezoekers op de vacaturepagina. 

Ja. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Voor detacheerders, uitzenders, werving & selectiebureaus hebben wij specifieke oplossingen beschikbaar.

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Rent a Geek heeft hier verschillende specialisten voor die klanten helpen met het inrichten en het beheren van dit platform.

Display campagnes zijn advertenties die in beeld of video weergegeven worden op websites. Dit worden vaak ook wel banners genoemd. Op Nu.nl of Telegraaf.nl zie je deze banners ook vaak. Ze trekken vaak de aandacht omdat ze goed opvallen. Deze manier van adverteren verschilt ten opzichte van zoekwoorden. Doordat display advertenties op basis van interesses gekoppeld worden aan jouw profiel. 

Een zoekcampagne is een zoekwoorden advertentie binnen de Google Zoekmachine. Hiermee wordt er op basis van jouw vacature een zoekwoorden campagne opgezet. 

Dat kan, wij kunnen je helpen met adverteren op Facebook, Snapchat & Instagram. 

Binnen 24 uur na ontvangst van de betaling plaatsen wij na jouw akkoord de advertenties online. Het kan zijn dat Google nog een controle doet op de advertentie. Dit kan maximaal 24 uur duren.

Dit ligt aan de “moeilijkheid” van jouw vacature. De doelgroep voor horecapersoneel is enorm. Software developers zijn er weer een stuk minder. Klikken op jouw vacature krijg je sowieso. Hoeveel maakt niet uit. Relevant zijn ze in ieder geval.

Bekijk hieronder één van de vele voorbeelden

Voorbeeld van een vacature voor een Software developer

Voorbeeld van een horecavacature

Voorbeeld van de Display advertenties

Voorbeeld van de Display animaties

Wie zijn jou voor gegaan

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen met het invullen van jouw vacatures?

RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF