Casus Qlift – Nieuwe website & Google Ads beheer

Begin 2020 vonden Ralph Couwenberg & Maarten Kat het tijd om hun huidige website een keer onder handen te nemen. Na een zwaar en heftige offerte periode kon Rent a Geek BV beide heren overtuigen van de mogelijkheden om niet alleen de website aan te pakken. Maar ook de huidige Google Ads strategie aan te gaan pakken door gebruik te maken van Online Sales. Qlift wilde in de opdracht zelf aan het roer blijven qua social media en het kunnen updaten van de site. Waardoor wij samen de keuze gemaakt hebben op het gekozen platform.

Het project: qlift.nl & lift-onderhoud.nl

Na een aantal inventarisatie rondes betreft design en mogelijkheden konden de Geeks Mark & Hidde hun voorbereidende werk in gang gaan zetten. Ook de Google Ads specialist kon alvast aan de bak door de nieuwe Ads campagnes onder handen te gaan nemen.

Met het bestaande logo als uitgangspunt is er een nieuw design gepresenteerd van de qlift website. 

Google Ads Campagnes voor Liftonderhoud & renovatie en een campagne op bouw van nieuwe liften.

Livegang

Na 4 weken kon de nieuwe website de lucht in geschoten worden en konden de campagnes gestart worden. qlift.nl Na afronding van deze website konden Hidde en Mark aan de slag met de website lift-onderhoud.nl met als primaire doelstelling dat deze site een tweede plek in beslag zou gaan nemen bij de zoekopdrachten naar Qlift voor wat betreft liftonderhoud.

Na een periode van beproevingen en herkansingen bleek al snel dat 1 op de 5 leads via de campagne site lift-onderhoud.nl binnen kwam. 

Ter aanvulling is op een later moment het contact formulier uitgebreid met een korte vragenlijst waardoor aanvraag en aanbod snel op elkaar afgestemd kon worden.

Succes

Nu 6 maanden later en na reeds vele nieuwe lift onderhoudscontracten verder is de strategie van Online Sales geslaagd te noemen:

  • Van 1 lead per maand
  • Naar 1 nieuwe opdracht per week
RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF