Voor het bedrijf FinOps, een nieuw bedrijf gespecialiseerd in FinTech maakt Rent A geek oplossingen die volledig integrale oplossingen biedt voor klanten, kredietverzekeraars, kredietverstrekkers en tussenpersonen.

Wat doet de app precies?

Voor FinOps is een platform opgericht, in de cloud, waarbij klanten van hypotheekverstrekkers en verzekeringen eenvoudig kunnen kijken of er voor hun persoonlijke situatie, voordelen te halen zijn in bijvoorbeeld hypotheekrente. Daarnaast kunnen de gebruikers ook doelen benoemen, waarbij de app dan berekent hoe en hoe snel de doelen behaald kunnen worden.

Wat doen wij?

Rent a Geek levert het dagelijks beheer van de backoffice en bouwt door aan het platform en aan de Apps die FInOps levert aan haar klanten. Met uiterste zorgvuldigheid voor de veiligheid van de data. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Het opzetten en beheren van de backoffice omgeving voor de leveranciers van de gebruikers van FinOps;
  • Het maken van de API voor de koppeling tussen leveranciers;
  • Het maken van de API voor de koppeling naar Backoffice partners;
  • Updates van server, software en veiligheid

Informatie voor uw IT professional

Rent a Geek houdt al haar werk bij via Gitlab en werkt met CI & CD om zorg te dragen voor een snelle en betrouwbare oplevering van haar updates. Dit geldt voor alle platformen.

De gehele architectuur en beheer van de servers is in handen van Rent a Geek.

Heeft u interesse in deze oplossing of heeft u zelf een FinTech idee die u wilt laten ontwikkelen? Rent a Geek heeft standaard software beschikbaar, of kan maatwerk leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF