Casus Dutch Assets Group – Nieuwe website & Google Ads beheer

Begin 2020 vond eigenaar Ivo Beernink het tijd om de huidige website aan te passen naar een leadgeneratie site. Door een voorstel neer te leggen waarbij de site uitgebreid zou gaan worden met meerdere campagne sites en het Google Ads beheer uit handen te nemen middels de Online Sales methode van Rent a Geek. Kon de opdracht gegund worden aan ons. 

Het project: Dutchassetsgroup.nl

Na een aantal inventarisatie rondes betreft design en mogelijkheden konden de Geeks Jurre & Hidde hun voorbereidende werk in gang gaan zetten. Ook onze Ads specialist kon alvast aan de bak door de nieuwe Ads campagnes onder handen te gaan nemen.

Met het bestaande logo als uitgangspunt is er een nieuw design gepresenteerd van de Dutch Assets Group (DAG) website. 

Google Ads Campagnes voor DAG  de website waarbij de nadruk ligt op Vastgoed & werkkapitaal financieringen. 

Livegang

Na 2 weken kon de nieuwe website de lucht in geschoten worden en konden de campagnes gestart worden. 

Doordat de website voor zowel SEO als SEA ingericht was kon er al snel resultaat geleverd worden en was al snel duidelijk dat met het budget dat uitgegeven werd meer dan 100 leads per maand naar binnen gehaald zou gaan worden. Na de eerste 25 leads te hebben afgehandeld.

Door een koppeling te maken met de assetscan konden de aanvragen beter en sneller afgehandeld worden. Potentiële klanten konden ook direct inzicht krijgen of hun aanvraag een grote of kleine kans van slagen had.

Succes

Nu 12 maanden later is de strategie van Online Sales geslaagd te noemen waarbij er maandelijks 200 leads afgevangen worden en waar klanten van Dutch Assets Group voor een opstartfee van € 750,- hun aanvraag kunnen laten beoordelen.

Voor Dutch Assets Group was de Online Sales strategie een pure aanwinst, gezien er voor de start van het project ongeveer 5 leads per jaar via de site binnen kwamen.

RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF