Copywriters bij Rent a Geek

Niet alleen geeks zijn bij ons in te huren voor de bouw van jouw website en online platform. Wij beschikken ook over doorgewinterde copywriters, die van elke website en elke tekst goed leesvoer weten te maken.

Eindredactie, blogs, webteksten, bedrijfscommunicatie, SEO; zomaar een greep uit de expertise die wij bij Rent a Geek in huis hebben. Wij zorgen voor gestroomlijnde projecten en kunnen elke tekst voor jou schrijven, checken en aanpassen aan jouw wensen.

Onze tekstschrijvers vinden dat een tekst moet lezen als een goed boek, helder van toon moet zijn en zich vooral moet onderscheiden van de rest. Net zoals een bedrijf zich wil onderscheiden, zo verzorgen zij onze copy. En dit alles met de juiste expertise die zorgt voor documenten in foutloos Nederlands.

DIRK-JAN KAAN

Copywriter

Rent a Geek: Dirk is ons aansturend wonder op het vlak van Copywriting. Naast dat hij zelf meewerkend voorman is, stuurt hij ons flexible team van copywriters aan. Ben jij op zoek naar schrijftalent voor jouw website, Blog, platform, magazine of andere uitdrukking? Neem dan contact op met ons of Link direct met Dirk!

Wij werken onder andere samen met:

  • De financiele sector
  • De oliehandel
  • De motorvoertuigen industrie
  • De Metaalindustrie

Ik ben geïnteresseerd!

In verdere ontwikkeling van mijn bedrijfsvoering met slimme IT oplossingen.

RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF