Het vullen van je website! Content creatie.....

Onze Creatieve Geeks!

Contentcreators van Rent a Geek!

Omdat het maken van een website tegenwoordig al een beste uitdaging is… Zullen we het nog maar niet hebben over het maken van supergave teksten, animaties, foto’s en video’s. Onze Geeks schrikken niet snel ergens van. Dus waarom ook niet meteen deze experts inzetten voor het laten vullen van je website, nieuwsbrief of platform.

Het creëren van een video of animatie voor jouw uiting in welke vorm dan ook is een ervaring om van te genieten! Wij zorgen voor gestroomlijnde aanpak en kunnen vorm van animatie voor jou schrijven, het inspreken, nakijken en aanpassen aan jouw wensen.

Onze tekstschrijvers onderscheiden zich van de rest en schrijven met de juiste expertise die zorgt voor teksten in foutloos Nederlands.

Het maken van een template voor jouw offertes is niet alleen meer een opzetje in word met wat logo’s erin. Hoe gaaf is het als dit document zichzelf ook nog eens visueel verkoopt!

Wil jij weten wat wij nog meer kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

 
 

Voorbeeld van een van onze laatste creaties!

DIRK-JAN KAAN

Copywriter

Rent a Geek: Dirk is ons aansturend wonder op het vlak van Copywriting. Naast dat hij zelf meewerkend voorman is, stuurt hij ons flexible team van copywriters aan. Ben jij op zoek naar schrijftalent voor jouw website, Blog, platform, magazine of andere uitdrukking? Neem dan contact op met ons of Link direct met Dirk!

Wij werken onder andere samen met:

  • De financiele sector
  • De oliehandel
  • De motorvoertuigen industrie
  • De Metaalindustrie

HIDDE SCHIEVING

Creatieveling

Rent a Geek: Hidde is onze Go To Guy voor het maken van creatieve uitingen… Ben jij op zoek naar creatief talent om tijdelijk in de huren voor jouw website, Blog, platform, magazine of andere uitdrukking? Neem dan contact op met ons of Link direct met Hidde!

Ik ben geïnteresseerd!

In verdere ontwikkeling van mijn bedrijfsvoering met slimme IT oplossingen.

RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF