Voor het bedrijf Dutch Assets Group (DAG) heeft Rent a Geek een volledig (Uniek in de markt!) geïntegreerde en geautomatiseerde oplossing gemaakt voor bedrijven die op zoek zijn naar krediet, of kapitaalverzekering(en). 

Wat doet de oplossing precies?

De oplossing voor DAG is 3ledig.

1 : Potentiële klanten kunnen via de website van DAG door middel van een eenvoudige vragenlijst controleren of zij in aanmerking komen voor financiering. Indien dit het geval is, heeft iedere klant de mogelijkheid om digitaal gegevens aan te leveren aan DAG;
2. De digitale gegevens worden opgeslagen in een digitaal portaal, wat voor iedere klant gemaakt wordt. In dit portaal heeft klant inzage in aanvragen en zijn of haar afgenomen producten & dossier;
3. Indien de klant dit wenst, kunnen de gegevens van de klant worden verstrekt aan meerdere leveranciers, die dan een voorstel tot financiering kunnen doen. De klant kan dan zelf uitkiezen welke oplossing voor hem / haar het beste uitpakt. Volledig digitaal.

Deze oplossing is transparant, efficiënt en veilig. Ondernemers op zoek naar financiering hoeven niet meer bij elke leverancier apart dezelfde documenten aan te leveren. 

Wat doen wij?

  • Ontwerp en beheer van de app / site
  • Rent a Geek verzorgt het dagelijks beheer van de backoffice applicatie en bouwt door aan het platform om nog meer mogelijkheden te kunnen bieden voor zowel klant, als leveranciers;
  • Verzorgen de koppeling van en naar de leveranciers toe;
  • Zorgen ervoor dat de data volledig veilig wordt bewaard. 

Informatie voor uw IT professional

Rent a Geek houdt al haar werk bij via Gitlab en werkt met CI & CD om zorg te dragen voor een snelle en betrouwbare oplevering van haar updates. Dit geldt voor alle platformen.

De gehele architectuur en beheer van de servers is in handen van Rent a Geek.

Heeft u interesse in deze of een vergelijkbare oplossing? Rent a Geek heeft standaard software beschikbaar, of kan maatwerk leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF