App development

Een speciaal voor uw bedrijf ontwikkelde app, dat moet u toch aanspreken! Denk nu niet direct dat dit voor uw bedrijf niet mogelijk is. Het is een misvatting om te denken dat een ‘eigen app’ alleen weggelegd is voor grote bedrijven. Speciaal voor bedrijven uit het MKB ontwikkelen de app developers van Rent a Geek moderne, aansprekende apps, afgestemd op uw bedrijf, wensen en mogelijkheden.

Wat is app development eigenlijk?

We gebruiken het woord app dagelijks. Maar weet u eigenlijk wat een app nu precies is? Een app, voluit applicatie genoemd, is feitelijk gezien niets anders dan een computerprogramma dat ontworpen is voor mobiele apparaten. Een mobiel apparaat, dat kan een smartphone zijn, maar natuurlijk ook een tablet of zelfs een smartwatch. De tak van sport die zich bezighoudt met het ontwikkelen van apps heet ‘app development’. U begrijp dat webdevelopment zich in no time heeft ontwikkeld tot een zeer specialistisch vakgebied. Apps bieden bedrijven eindeloos veel mogelijkheden om hun doelgroep te bereiken en/of hen van dienst te zijn.

Welke soorten apps zijn er?

Bij het horen van het woord ‘apps’ denkt u direct aan uw mobiele telefoon of tablet. De apps die op deze devices staan, zijn zogenaamde ‘native apps’. Dit wil zeggen dat deze apps op het apparaat zelf, dus op uw mobiele telefoon of tablet, moeten worden geïnstalleerd om gebruikt te kunnen worden. Het besturingssysteem van deze apps is ‘Android’ of ‘iOS’ voor Apple devices. Deze apps worden gedownload vanuit de Apple App Store of de Google Playstore. Updates, waaronder nieuwe functionaliteiten en verbeteringen, moeten regelmatig worden gedownload om de app goed te laten functioneren.

Naast de native app bestaat er nog de webapp. Een webapp is beduidend anders dan een app op uw mobiele telefoon. Een webapp is namelijk eigenlijk gewoon een website te noemen, die u opent via uw internetbrowser. U hoeft niets op uw mobiel te downloaden en ook heeft u niets van doen met updates.

Rent a Geek ontwikkelt ook graag voor uw bedrijf een aansprekende en moderne app. Voor het ontwikkelen van webapplicaties verwijzen wij u door naar onze dienst ‘webdevelopment’.

App development: wat levert het u op?

Een app die speciaal voor uw bedrijf is ontwikkelt, klinkt natuurlijk erg goed. Het is daarbij uiteraard wel belangrijk om te weten wat dit uw bedrijf oplevert. Dit hebben we overzichtelijk voor u op een rij gezet:

  • Makkelijke en moderne manier van communiceren met uw klanten/doelgroep
  • Klantenbinder
  • Mogelijkheid om in te zetten als (extra) verkoopkanaal
  • Betere concurrentiepositie, lang niet elk bedrijf heeft immers een eigen app
  • Meer omzet
  • Een schat aan informatie. Deze informatie (data) kunt u voor andere  doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld voor online marketingdoeleinden
  • Verbeterde efficiency. Minder telefoon- en mailverkeer bijvoorbeeld

 

Naast deze voorbeelden zijn er nog meer te noemen. Welke dit zijn? Rent a Geek vertelt het u graag!

Ik ben geïnteresseerd!

In verdere ontwikkeling van mijn bedrijfsvoering met slimme IT oplossingen.

RENT A GEEK BV

Over ons
Meet the team

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE NIEUWSBRIEF