De oplossing in het kort

Iedere ouder herkent dit gevoel, na de geboorte van je kind word je overladen met informatie. Het ziekenhuis , de kraamzorg, de verloskundige, iedereen heeft zijn of haar eigen systeem & administratie. Waarvan van de ouder wordt verwacht dat hij/zij alles onthoudt en bewaard. Niet meer van deze tijd. 

Rent a Geek heeft hiervoor een mooie oplossing gemaakt. WedayCare. Hierin is het mogelijk om alle informatie te uploaden door ouders, of door de instanties zelf via automatische koppelingen, waarbij de gegevens veilig en eenvoudig gedeeld kunnen worden met de vervolg-zorgverleners. Niet meer op moeten zoeken in talloze whatsapp groepen, verschillende systemen, of papieren of stoffige kasten hoe zwaar je kind was in week 2, welke zorg je kind heeft gehad tijdens de kraamzorg en welke medicijnen je kind gebruikt.
Deze app is ideaal om informatie te delen met bijvoorbeeld kraamzorg, de kinderopvang en eventueel zelfs de basisschool van je kind. Ideaal! Uiteraard veilig en volledig in eigen beheer.

Wat doet de app precies?

Met Wedaycare kinderdagverblijf software zijn alle administratieve taken eenvoudig op één plek te registreren en te monitoren. Wedaycare is volledig geïntegreerd met de backoffice van zorgverleners en die van de andere zorgverleners, en communiceert via de speciale ouder applicatie met de ouders over het kind.

Wat doen wij?

Rent a Geek levert het dagelijks beheer van de backoffice en bouwt door aan het platform en aan de Apps die Wedaycare levert aan haar klanten. Met uiterste zorgvuldigheid voor de veiligheid van de data biedt dit platform de gelegenheid tot het

Deze omgeving bestaat uit een verzameling van applicaties:

  • Backoffice omgeving voor medewerkers van kinderdagverblijven, Kraamzorg, verloskundigen, ziekenhuizen;
  • App voor ouders met pushberichten;
  • API voor koppeling tussen platformen;
  • API voor koppeling Backoffice partners;
  • Koppeling met extern mailplatform voor aflevergarantie.

Informatie voor uw IT professional

Rent a Geek houdt al haar werk bij via Gitlab en werkt met CI & CD om zorg te dragen voor een snelle en betrouwbare oplevering van haar updates. Dit geldt voor alle platformen.

De gehele architectuur en beheer van de servers is in handen van Rent a Geek.

Heeft u interesse in deze oplossing voor kind en ouder? Heeft u zelf een idee die u wilt laten ontwikkelen? Rent a Geek heeft standaard software beschikbaar, of kan maatwerk leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op.