Sociale controle – Trackers en Backofficeapplicatie

Voor het bedrijf Sociale controle heeft Rent a Geek kleine apparaten gemaakt die gebruikt kunnen worden door ouderen, om alarm instanties in te schakelen in geval van nood. Sociale Controle is een bedrijf gespecialiseerd in Mobiele Alarmering voor binnen en voor buiten.

Wat doet de oplossing precies?

De oplossing die Rent a Geek heeft gemaakt zorgt ervoor dat als er op de alarmknop gedrukt wordt, er automatisch contact wordt gelegd bij een betrokken alarmcentrale. Dit werkt zowel met een device (halskoord of bijvoorbeeld een horloge), als met een app. De devices zijn door middel van GPS trackers altijd te lokaliseren zodat er snel gehandeld kan worden in tijden van crisis.

Wat doen wij?

  • Rent a Geek verzorgt het ontwerp en beheer van Backoffice en GPS tracker communicatie;
  • Rent a Geek levert het dagelijks beheer van de backoffice en bouwt door aan het platform voor het bijhouden van alarmmeldingen en GPS locaties.  Met uiterste zorgvuldigheid voor de veiligheid van de data biedt dit platform de gelegenheid tot het communiceren met klanten en bijhouden van locaties en alarmmeldingen;
  • Rent a Geek verzorgt de koppelingen tussen de software en de alarmcentrales.

Informatie voor uw IT professional

Rent a Geek houdt al haar werk bij via Gitlab en werkt met CI & CD om zorg te dragen voor een snelle en betrouwbare oplevering van haar updates. Dit geldt voor alle platformen.

De gehele architectuur en beheer van de servers is in handen van Rent a Geek.

Heeft u interesse in deze oplossing, of heeft u een vergelijkbare vraag? Rent a Geek heeft standaard software beschikbaar, of kan maatwerk leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op.