Voor een  bedrijf dat gespecialiseerd in het maken van mokken, posters en ander promotiemateriaal van bijvoorbeeld shows als Friends en films van Marvel, heeft Rent a Geek koppelingen gemaakt tussen de webshop, het ERP  (Voorraad & facturatie) systeem AFAS en de printersoftware  waarmee de producten gemaakt werden.

Wat doet de oplossing precies?

De oplossing die Rent a Geek heeft gemaakt zorgt ervoor dat als een klant een bestelling plaatst via de webshop, er automatisch voorraad wordt bijgewerkt in AFAS. Vervolgens wordt na betaling er automatisch een printopdracht gegenereerd. Iets wat voorheen volledig met de hand wordt uitgevoerd, kan nu vrijwel automatisch verlopen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een order voor 250 posters. Voorheen een handmatige actie, nu voor 90 % geautomatiseerd. Een forse besparing!

Wat doen wij?

  • Rent a Geek heeft de webshop ingericht en live gebracht;
  • Rent a Geek verzorgt het ontwerp en beheer van de koppelingen tussen de webshop, Afas en de printsoftware;
  • Rent a Geek ondersteunt bij gebruik en optimalisatie van de processen.

Informatie voor uw IT professional

Rent a Geek houdt al haar werk bij via Gitlab en werkt met CI & CD om zorg te dragen voor een snelle en betrouwbare oplevering van haar updates. Dit geldt voor alle platformen.

De gehele architectuur en beheer van de servers is in handen van Rent a Geek.

Heeft u interesse in een koppeling met bijvoorbeeld Afas, of andere vergelijkbare software? Rent a Geek heeft de ervaring om met ieder modern ERP systeem of vergelijkbare software een koppeling te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op.